top of page
Image by Jonas Zürcher

Ce servicii oferim

THE BIG PICTURE AND THE SMALLEST DETAILS

Servicii: Speakers
Evenimente Mobile Event.jpg

Solutii tehnice

Productia tehnica se referă în primul rând la execuția tehnologică și creativă a unui eveniment folosind sunet, video, lumini, design și alte mijloace pentru a adapta o atmosferă unică care va impacta starea de spirit și emoțiile publicului.
In urma Ne adaptam cererii si dorintelor fiecarui client in parte in urma protocolului Mobile Event - intalnire/ discutie preliminara, prospectie locatie eveniment, stabilire concept, agreare buget, executie impecabila.

0284_NMM%40Sibiu_2017_view_edited.jpg

Evenimente Corporate

În business, profesionalismul este unitatea de măsură și feedback-ul pozitiv al clienților este cheia succesului evenimentelor noastre.
Portofoliul companiei Mobile Event cuprinde proiecte ale multor braduri locale și internaționale, precum și a multor agenții de comunicare.
Dacă vreți să vedeți mai multe dintre evenimentele corporate organizate de Mobile Event, click mai jos.

0174_NMM@Sibiu_2017_print.jpg

Evenimente Indoor

Avem o experiență de peste 20 ani în organizarea evenimentelor indoor, perioadă în care am avut plăcerea să lucrăm în aproximativ toate locațiile de evenimente din România.

În toată această perioadă am fost responsabili de organizarea unor evenimente de amploare.

Serviciile noastre au presupus producția tehnică, implementarea și managementul evenimentului și nu în ultimul rând angajarea artiștilor care să presteze show în cadrul evenimentului.


250_SimfoniaApei_edited.jpg

Evenimente Outdoor

Evenimentele în aer liber reprezintă o parte importantă a activității de organizare și producție tehnică.
Varietatea posibilităților de set-up și organizare a unui astfel de eveniment permite realizarea unui proiect de clasă, unic și memorabil pentru orice brand.
Dacă vreți să vedeți mai multe dintre proiectele noastre outdoor – concerte, festivaluri, expozitii, vizualizati portofoliul.

MEV00085_edited.jpg

Video proiectie/ Mapping

Videomapping-ul creează multiple grafice ale audiovizualului oferind senzaţia transformării unui spectacol real într-un spectacol virtual.

SW22_284_view_edited.jpg

Efecte Speciale

Creativā, echipa Mobile Event, utilizeaza la fiecare proiect al sāu o imbinare a imaginatiei cu experienta productiei tehnice pentru a da nastere unor efecte de calitate superioara ce pot fi implementate in diferite evenimente si proiecte pe care o companie le poate avea.

Atentia noastra asupra detaliilor, cunoasterea aspectelor tehnice si integrarea elementelor de decor, corelate cu experienta noastra in vederea proiectarii, instalarii, si folosirii diferitelor efecte speciale, in diverse medii si stāri , conduc la efecte spectaculoase si sigure asigurand o experienta unica pentru cei prezenti.
Categorii de efecte speciale

Evenimentul va prinde viata prin furnizarea de efecte speciale la care tehnicieni nostrii lucreaza pentru a da nastere unor noi idei, moderne si unice.

In portofoliul nostru puteti intalni:

tunuri de confetti DMX,
tunuri de steamere DMX,
lasere monoclore si full colour,
capsule CO2,
spray fog,
flacari DMX,
cortina drop,
platforme rotative,
ecran de apa,
ecran de fum,
ecran videoproiectie controlat DMX,
baloane,
artificii de noapte si de zi.
Intreaga echipa Mobile Event cat si partenerii nostri sunt instruiti si pregatiti corespunzator pentru a utiliza aceste instrumente mentionate, iar daca aveti intrebari suplimentare legat de efectele speciale mentionate si de aparatura reprezentativa ne puteti adresa intrebari iar un reprezentat vā va oferi informatiile necesare.

Image by Stephen Kong

Inchiriere echipamente

Contacteaze-ne pentru mai multe informatii.

MEV00085_edited.jpg

3D Studio Virtual

Evenimente online 3D organizate in perioada pandemiei cu pana la 1000 de participanti. Conferinte online, prezentari online, concerte online si chiar after party-uri online.

bottom of page