top of page
Image by Jonas Zürcher

Ce servicii oferim

THE BIG PICTURE VISION AND THE SMALLEST DETAILS PERFECTION

Evenimente Mobile Event.jpg

Solutii tehnice

Producția tehnică înseamnă crearea și implementarea elementelor tehnologice și creative ale unui eveniment pentru a crea o experiență unică și captivantă pentru public. Aceasta implică utilizarea de echipamente și tehnologii precum sunetul, video, lumini, design și altele pentru a crea o atmosferă specială care să impacteze starea de spirit și emoțiile participanților.
La Mobile Event, suntem dedicați adaptării cerințelor și dorințelor fiecărui client în parte. Procesul nostru începe cu o întâlnire sau o discuție preliminară cu clientul, în care ne asigurăm că înțelegem în profunzime nevoile și obiectivele evenimentului. Următoarea etapă implică o prospectare a locației evenimentului, astfel încât să putem să ne adaptăm conceptul și soluțiile tehnice în funcție de specificul și posibilitățile locației.
După stabilirea conceptului și a cerințelor tehnice, lucrăm împreună cu clienții pentru a agrea un buget adecvat și sustenabil pentru eveniment. Ne străduim să oferim opțiuni și soluții flexibile pentru a ne asigura că evenimentul se realizează în parametrii financiari stabiliți.
Execuția impecabilă este o prioritate pentru noi. Echipa noastră de specialiști în producția tehnică are experiența și competențele necesare pentru a pune în aplicare soluțiile tehnice și creative într-un mod profesionist și impecabil. Ne asigurăm că fiecare detaliu este tratat cu cea mai mare atenție, astfel încât evenimentul să se desfășoare fără cusur și să îndeplinească așteptările și dorințele clienților noștri.
Protocolul nostru Mobile Event este conceput pentru a asigura că colaborarea cu clienții noștri este transparentă, eficientă și rezultă într-o execuție excelentă a evenimentului. Fiecare etapă a protocolului este importantă pentru a ne asigura că înțelegem și răspundem nevoilor clienților noștri într-un mod profesionist și de încredere.
Cu Mobile Event, puteți avea încredere că producția tehnică a evenimentului dumneavoastră va fi realizată cu precizie și că rezultatul final va fi o experiență memorabilă și captivantă pentru public.

0284_NMM%40Sibiu_2017_view_edited.jpg

Evenimente Corporate

În business, profesionalismul este unitatea de măsură și feedback-ul pozitiv al clienților este cheia succesului evenimentelor noastre.
Portofoliul companiei Mobile Event cuprinde proiecte ale multor braduri locale și internaționale, precum și a multor agenții de comunicare.
În portofoliul nostru veți găsi o selecție diversă de proiecte corporate la care am avut privilegiul de a contribui. Am lucrat cu multe branduri locale și internaționale, precum și cu agenții de comunicare, pentru a oferi soluții profesionale de organizare și producție tehnică pentru evenimentele lor.
Suntem mândri de fiecare proiect pe care l-am realizat și de feedback-ul pozitiv primit din partea clienților noștri. Ne-am dedicat să oferim servicii de înaltă calitate, bazate pe profesionalism, creativitate și atenție la detalii.
Vizitând portofoliul nostru, veți avea ocazia să explorați imaginile și descrierile evenimentelor noastre anterioare, astfel încât să puteți obține o perspectivă mai detaliată asupra serviciilor noastre și a capacităților noastre în organizarea evenimentelor corporate.
Suntem recunoscători pentru încrederea pe care clienții noștri au avut-o în noi și suntem încântați să împărtășim munca noastră cu voi prin intermediul portofoliului nostru.
Vă invităm să explorați portofoliul nostru și să descoperiți cum Mobile Event poate contribui la succesul evenimentelor dvs. corporate.

0174_NMM@Sibiu_2017_print.jpg

Evenimente Indoor

Cu o experiență de peste 20 de ani în organizarea evenimentelor indoor, Mobile Event a avut plăcerea de a lucra în aproape toate locațiile de evenimente din România. Am fost implicați în organizarea unor evenimente de amploare și ne-am asumat responsabilitatea de a asigura o experiență de calitate pentru participanți.
Serviciile noastre cuprind toate aspectele organizării evenimentelor, de la producția tehnică la implementarea și managementul acestora. Ne ocupăm de toate detaliile tehnice și logistice pentru a crea un eveniment de succes, care să se ridice la înălțimea așteptărilor și să ofere o experiență memorabilă participanților.
De-a lungul anilor, am dezvoltat relații solide cu diverse locații de evenimente din România și am dobândit expertiză în adaptarea evenimentelor la specificul fiecărei locații. Suntem familiarizați cu diversele cerințe și restricții ale acestor locații și suntem pregătiți să gestionăm orice provocări întâmpinate în cadrul organizării evenimentului într-un spațiu indoor.
Un alt aspect important al serviciilor noastre este angajarea artiștilor pentru a presta show-uri în cadrul evenimentului. Colaborăm cu un număr mare de artiști locali și internaționali și ne asigurăm că selectăm artiști potriviți în funcție de cerințele și preferințele evenimentului.
Mobile Event este dedicat furnizării de servicii de calitate și de încredere în organizarea evenimentelor indoor. Suntem pasionați de ceea ce facem și ne străduim să aducem creativitate, profesionalism și excelență în fiecare eveniment pe care îl organizăm.
Indiferent de tipul de eveniment indoor pe care doriți să-l organizați, vă asigurăm că suntem pregătiți să ne asumăm responsabilitatea și să oferim servicii complete pentru a vă ajuta să realizați un eveniment de succes și memorabil.

250_SimfoniaApei_edited.jpg

Evenimente Outdoor

Evenimentele în aer liber reprezintă o parte importantă a activității de organizare și producție tehnică.
Varietatea posibilităților de set-up și organizare a unui astfel de eveniment permite realizarea unui proiect de clasă, unic și memorabil pentru orice brand.
Dacă vreți să vedeți mai multe dintre proiectele noastre outdoor – concerte, festivaluri, expozitii, vizualizati portofoliul.

MEV00085_edited.jpg

Video proiectie/ Mapping

Evenimentele în aer liber reprezintă o parte importantă a activității noastre de organizare și producție tehnică la Mobile Event. Ne dedicăm să oferim soluții creative și profesionale pentru evenimente în aer liber, oferind posibilități variate de set-up și organizare pentru a realiza proiecte de clasă, unice și memorabile pentru orice brand.
În portofoliul nostru veți găsi o selecție impresionantă de proiecte outdoor pe care le-am realizat, inclusiv concerte, festivaluri, expoziții și alte evenimente în aer liber. Fiecare proiect reflectă angajamentul nostru de a oferi servicii de calitate și de a crea experiențe de neuitat pentru participanți.
Pentru a vizualiza mai multe dintre proiectele noastre outdoor și pentru a explora diversitatea conceptelor și soluțiilor pe care le-am implementat, vă invităm să consultați portofoliul nostru. Acolo veți găsi imagini și descrieri ale evenimentelor pe care le-am organizat, evidențiind frumusețea, originalitatea și impactul acestora.
Portofoliul nostru este o modalitate excelentă de a vă face o idee despre expertiza noastră în organizarea evenimentelor în aer liber și despre calitatea serviciilor pe care le oferim. Vă invităm să îl vizualizați pentru a vă inspira și pentru a vedea cum Mobile Event poate contribui la succesul evenimentului dumneavoastră în aer liber.
Suntem mândri de munca noastră și de proiectele pe care le-am realizat și suntem recunoscători pentru feedback-ul pozitiv primit de la clienții noștri și de la participanți. Ne dorim să fiți parte din povestea noastră și să vă ajutăm să creați un eveniment în aer liber de excepție.

SW22_284_view_edited.jpg

Efecte Speciale

Creativā, echipa Mobile Event, utilizeaza la fiecare proiect al sāu o imbinare a imaginatiei cu experienta productiei tehnice pentru a da nastere unor efecte de calitate superioara ce pot fi implementate in diferite evenimente si proiecte pe care o companie le poate avea.

Atentia noastra asupra detaliilor, cunoasterea aspectelor tehnice si integrarea elementelor de decor, corelate cu experienta noastra in vederea proiectarii, instalarii, si folosirii diferitelor efecte speciale, in diverse medii si stāri , conduc la efecte spectaculoase si sigure asigurand o experienta unica pentru cei prezenti.
Categorii de efecte speciale

Evenimentul va prinde viata prin furnizarea de efecte speciale la care tehnicieni nostrii lucreaza pentru a da nastere unor noi idei, moderne si unice.

In portofoliul nostru puteti intalni:

tunuri de confetti DMX,
tunuri de steamere DMX,
lasere monoclore si full colour,
capsule CO2,
spray fog,
flacari DMX,
cortina drop,
platforme rotative,
ecran de apa,
ecran de fum,
ecran videoproiectie controlat DMX,
baloane,
artificii de noapte si de zi.
Intreaga echipa Mobile Event cat si partenerii nostri sunt instruiti si pregatiti corespunzator pentru a utiliza aceste instrumente mentionate, iar daca aveti intrebari suplimentare legat de efectele speciale mentionate si de aparatura reprezentativa ne puteti adresa intrebari iar un reprezentat vā va oferi informatiile necesare.

Image by Stephen Kong

Inchiriere echipamente

Contacteaze-ne pentru mai multe informatii.

MEV00085_edited.jpg

3D Studio Virtual

Evenimente online 3D organizate in perioada pandemiei cu pana la 1000 de participanti. Conferinte online, prezentari online, concerte online si chiar after party-uri online.

bottom of page