top of page

Echipamente Tehnice pentru evenimente

TOP SERVICIES

La Mobile Event, vă punem la dispoziție o gamă largă de echipamente tehnice de închiriat, împreună cu serviciile necesare și o echipă performantă și profesionistă. Iată câteva dintre echipamentele pe care le puteți închiria de la noi:

 1. Lumini: Oferim soluții de iluminat profesionale, inclusiv proiectoare, spoturi, sisteme de iluminat ambiental, efecte de lumină și controlere pentru a crea atmosfera dorită pentru evenimentul dumneavoastră.

 2. Sunet: Avem echipamente de sunet de înaltă calitate, inclusiv mixere audio, amplificatoare, microfoane, difuzoare și sisteme de sunet de diferite dimensiuni și puteri, pentru a asigura o calitate excelentă a sunetului și o acoperire adecvată a spațiului.

 3. Ecrane LED: Oferim ecrane LED de diverse dimensiuni și rezoluții, care pot fi utilizate pentru afișarea conținutului vizual, prezentări, videoclipuri sau grafică live. Ecranele LED oferă o calitate superioară a imaginii și pot fi adaptate la nevoile specifice ale evenimentului.

 4. Scenotehnică: Punem la dispoziție structuri de scenă, sisteme de rigging, platforme, trepte, cortine și alte elemente de scenotehnică pentru a crea o scenă profesională și sigură, potrivită pentru evenimentul dumneavoastră.

 5. Efecte speciale: Avem o varietate de efecte speciale disponibile, cum ar fi mașini de fum, mașini de confetti, proiectoare de gobos, lasere și multe altele, care pot adăuga un plus de spectaculozitate și impact vizual la evenimentul dumneavoastră.

 6. Proiectoare video: Punem la dispoziție proiectoare video de înaltă rezoluție și luminozitate, potrivite pentru proiecții de mare impact. Acestea pot fi utilizate pentru a afișa prezentări, videoclipuri, imagini și alte elemente vizuale pe ecrane sau suprafețe adecvate.

 • Ecrane de proiecție: Oferim ecrane de proiecție de diferite dimensiuni și formate, care asigură o calitate excelentă a imaginii și o vizibilitate optimă pentru public. Acestea pot fi utilizate în diverse configurații și locații pentru a îmbunătăți experiența vizuală a participanților.

 • Sisteme de regie video: Avem disponibile sisteme de regie video profesionale, care permit comutarea și mixarea diferitelor surse video în timp real. Aceste sisteme pot fi utilizate pentru a crea prezentări video complexe, pentru a monitoriza și înregistra evenimentul în direct sau pentru a facilita transmiterea live a conținutului video.

 • Camere video: Punem la dispoziție camere video profesionale, inclusiv camere DSLR, camere de înaltă definiție (HD) sau camere 4K, pentru a capta și înregistra imagini de înaltă calitate și detalii pentru evenimentul dumneavoastră.

 • Echipamente de transmisie video: Oferim și echipamente de transmisie video, cum ar fi sisteme de streaming live și echipamente de captură video, care permit transmiterea evenimentului în direct sau înregistrarea conținutului video în timp real.

 • Echipa noastră de experți vă va ajuta să selectați și să configurați echipamentele video potrivite în funcție de cerințele specifice ale evenimentului dumneavoastră. Ne asigurăm că veți beneficia de soluții video de înaltă calitate și de un suport tehnic complet pentru a asigura un eveniment reușit.

Echipa noastră de experți în producție tehnică și echipa noastră tehnică experimentată vă vor ajuta să selectați și să integrați în mod eficient echipamentele necesare, în funcție de cerințele specifice ale evenimentului dumneavoastră. Asigurăm instalarea, configurarea și operarea corectă a echipamentelor, astfel încât să vă puteți concentra pe desfășurarea evenimentului cu încredere.

Indiferent de dimensiunea sau tipul evenimentului dumneavoastră, Mobile Event vă poate furniza soluțiile tehnice și echipamentele necesare pentru a asigura un eveniment de succes și memorabil.

MEV00030_edited.jpg

Lumini

Oferim soluții de iluminat profesionale, inclusiv proiectoare, spoturi, sisteme de iluminat ambiental, efecte de lumină și controlere pentru a crea atmosfera dorită pentru evenimentul dumneavoastră.

1DX_0005_edited.jpg

Ecrane Led

Oferim ecrane LED de diverse dimensiuni și rezoluții, care pot fi utilizate pentru afișarea conținutului vizual, prezentări, videoclipuri sau grafică live. Ecranele LED oferă o calitate superioară a imaginii și pot fi adaptate la nevoile specifice ale evenimentului.

Image by Denisse Leon

Sunet

Avem echipamente de sunet de înaltă calitate, inclusiv mixere audio, amplificatoare, microfoane, difuzoare și sisteme de sunet de diferite dimensiuni și puteri, pentru a asigura o calitate excelentă a sunetului și o acoperire adecvată a spațiului.

MEV00008_edited.jpg

Video

Proiectoare video: Punem la dispoziție proiectoare video de înaltă rezoluție și luminozitate, potrivite pentru proiecții de mare impact. Acestea pot fi utilizate pentru a afișa prezentări, videoclipuri, imagini și alte elemente vizuale pe ecrane sau suprafețe adecvate.

Ecrane de proiecție: Oferim ecrane de proiecție de diferite dimensiuni și formate, care asigură o calitate excelentă a imaginii și o vizibilitate optimă pentru public. Acestea pot fi utilizate în diverse configurații și locații pentru a îmbunătăți experiența vizuală a participanților.

Sisteme de regie video: Avem disponibile sisteme de regie video profesionale, care permit comutarea și mixarea diferitelor surse video în timp real. Aceste sisteme pot fi utilizate pentru a crea prezentări video complexe, pentru a monitoriza și înregistra evenimentul în direct sau pentru a facilita transmiterea live a conținutului video.

Camere video: Punem la dispoziție camere video profesionale, inclusiv camere DSLR, camere de înaltă definiție (HD) sau camere 4K, pentru a capta și înregistra imagini de înaltă calitate și detalii pentru evenimentul dumneavoastră.

Echipamente de transmisie video: Oferim și echipamente de transmisie video, cum ar fi sisteme de streaming live și echipamente de captură video, care permit transmiterea evenimentului în direct sau înregistrarea conținutului video în timp real.

Aluminum-Concert-Small-Lighting-Roof-TUV

Scenotehnică
Punem la dispoziție structuri de scenă, sisteme de rigging, platforme, trepte, cortine și alte elemente de scenotehnică pentru a crea o scenă profesională și sigură, potrivită pentru evenimentul dumneavoastră

863A6245_edited.jpg

Efecte Speciale
Avem o varietate de efecte speciale disponibile, cum ar fi mașini de fum, mașini de confetti, proiectoare de gobos, lasere și multe altele, care pot adăuga un plus de spectaculozitate și impact vizual la evenimentul dumneavoastră.

bottom of page