top of page

Compania

Lucrăm la cel mai înalt nivel în producția tehnică și organizare de evenimente full service de mai bine de 20 ani.


Ne ocupăm în cel mai mic detaliu și deținem expertiză pentru de producția tehnică de evenimente, concepția, integrarea și finalizarea acestora, oferind servicii profesioniste pentru evenimente corporate, concerte, expoziții, festivaluri, târguri, conferințe, promoții, lansări, diferite evenimente sociale și management artiști.

Compania Mobile Event identifică, planifică, oferă soluția optimă și integrează toate elementele implicate, pentru reușită evenimentului în funcție de tipul, bugetul și solicitările clientului.

Echipă noastră deține experiența și profesionalismul necesare pentru a concepe, produce și finaliza un eveniment de succes, bazându-ne pe abilități de organizare, comunicare, atenție la detalii, asigurăm un flow eficient al evenimentului și nu în ultimul rând lucrăm eficient sub presiune.

Suntem o echipă cu calități tehnice și organizatorice și ne asigurăm de fiecare data că proiectele pe ne angajăm să le facem se ridică la cele mai înalte standarde de profesionalism.

Rolul nostru într-un proiect de organizare și implementare al unui eveniment diferă de la caz la caz, ținând cont de o varietate de aspecte privind organizarea și tipul evenimentului implicat.


Pentru fiecare eveniment menținem o stransā comunicare cu clienții noștrii pentru a le cunoaște exact cerințele pentru a oferi propunerile și soluțiile adecvate.

Afla mai multe
Despre noi: About
Image by Dylan Gillis

Cum lucram noi?

Asigurăm și gestionăm cele mai eficiente soluții tehnice și de organizare pentru evenimente tale.

Ascultam, ne consultam si livram impecabil, cu responsabilitate conform planului agreat.

Contact
Despre noi: About
Buildings from Below

Misiune si Valori

  • COMUNICARE - Dorim sa cream o comunicare potrivita dincolo de managementul efectiv pentru maxima optimizare a rezultatului dorit.

  • EXECUTIE IMPECABILA - Oferim experiențe extraordinare tuturor persoanelor implicate în mirajul evenimentului, de la invitați la client și la organizatori.

  • VALOARE ADAUGATA - Adaugam plus valoare bradului pe care îl reprezentăm.

  • PROFESIONALISM - Ducem la un nivel superior experiența participarii la un eveniment în anul 2021, obișnuim audiența cu profesionalismul și ne dorim sa fim la fiecare eveniment urmator mai buni ca la precedentul.

Contact
Despre noi: About
bottom of page