top of page

Compania

Compania Mobile Event este un lider de piață în producția tehnică și organizarea de evenimente full-service, având o experiență de peste 20 de ani în domeniu.
Ne-am specializat în planificarea, integrarea și finalizarea evenimentelor, oferind servicii profesionale pentru diverse tipuri de evenimente, cum ar fi evenimente corporate, concerte, expoziții, festivaluri, târguri, conferințe, promoții, lansări și evenimente sociale, precum și managementul artiștilor.
La Mobile Event, ne asigurăm că fiecare detaliu al unui eveniment este tratat cu cea mai mare atenție și că experiența noastră extinsă în producția tehnică și organizarea evenimentelor ne permite să oferim soluții personalizate, în funcție de nevoile și bugetul fiecărui client. Avem o echipă dedicată de profesioniști cu experiență, care are abilitățile și cunoștințele necesare pentru a concepe, implementa și finaliza cu succes evenimente de orice magnitudine.
Colaborăm îndeaproape cu clienții noștri, menținând o comunicare constantă pentru a înțelege în detaliu cerințele și așteptările lor.
Aceasta ne permite să oferim propuneri și soluții adecvate, asigurându-ne că evenimentul este realizat în conformitate cu cele mai înalte standarde de profesionalism.
Indiferent de rolul nostru într-un proiect de organizare și implementare a unui eveniment, suntem pregătiți să ne adaptăm și să gestionăm o varietate de aspecte, asigurând un flow eficient și o experiență de neuitat pentru participanți. Ne străduim să lucrăm eficient sub presiune și să aducem la viață viziunea clienților noștri, creând evenimente remarcabile și de succes.
La Mobile Event, punem pasiune și angajament în tot ceea ce facem, iar rezultatele noastre vorbesc de la sine. Fie că este vorba despre o conferință de afaceri, un concert de amploare sau o lansare specială, suntem alegerea potrivită pentru a transforma ideile în realitate și a oferi un eveniment de excepție.

Image by Dylan Gillis

Cum lucrăm noi?

Asigurăm și gestionăm cele mai eficiente soluții tehnice și de organizare pentru evenimente tale.

Ascultam, ne consultam si livram impecabil, cu responsabilitate conform planului agreat.

Contact
Buildings from Below

Misiune si Valori

  • COMUNICARE - Dorim să creăm o comunicare potrivită dincolo de managementul efectiv pentru maximă optimizare a rezultatului dorit.

  • EXECUȚIE IMPECABILĂ - Oferim experiențe extraordinare tuturor persoanelor implicate în mirajul evenimentului, de la invitați la client și la organizatori.

  • VALOARE ADAUGATĂ - Adăugăm plus valoare bradului pe care îl reprezentăm.

  • PROFESIONALISM - Ducem la un nivel superior experiența participării la un eveniment în anul 2023, obișnuim audiența cu profesionalismul și ne dorim sa fim la fiecare eveniment urmator mai buni ca la precedentul.

bottom of page